(021) 582 581   kontakt@vrtic-trogir.hr
Dječji vrtić Trogir
Dječji vrtić Trogir
header slika pcelice

Nastup s recitacijom "SVETI NIKOLA I JA"

Povodom blagdana Svetog Nikole, zaštitnika djece i pomoraca, djeca DV More su u Gradu Trogiru, na trgu, nastupali s recitacijom "SVETI NIKOLA I JA"

Božićna predstava "Božićni zvončić traži sreću"

Povodom božićnih blagdana ostvarile smo suradnju s kazalištem Škatula iz Kaštela koji su gostovali s predstavom "Božićni zvončić traži sreću". Djeci jaslične skupine to je bilo prvo iskustvo s ovakvim oblikom suradnje. Djeca su izrazito pozitivno reagirala na samu predstavu i interakciju s glumcima.

Nakon predstave Djed Božićnjak je djeci uručio prigodne poklone. S obzirom na ugodno iskustvo i dojmove, planira se daljnji nastavak suradnje.

DV More, jaslična skupina
Odgojitelji: Ivana Rimac, Marina Muštra

Nastavi čitati

Sv. Nikola u DV More

Tjedan zdravlja - Tjedan pravilne prehrane

U ožujku smo imali mini projekt "Tjedan pravilne prehrane" u svrhu obilježavanja Tjedna zdravlja.

Djeca su u sklopu mini projekta naučili važnost žitarica, voća, povrća, bjelančevina, mlijeka i mliječnih proizvoda.

Odgojitelji:
Ivana Rimac, Marina Muštra

Nastavi čitati

Projekt "Lonci i poklopci"

U projekt koji se odvija u našoj skupini uveo nas je dječak koji je često nosio kuhinjska pomagala s kojima su se rado igrala sva djeca. To nas je dovelo do projekta „Lonci i poklopci“ u kojem, putem brojnih aktivnosti, upoznajemo kuhinjska pomagala, učimo o hrani, pravilnoj prehrani, stvaramo stolno-manipulativne igre u kojima međusobno povezujemo temu hrane s učenjem boja, oblika i sl.

U sklopu projekta ugostili smo i profesionalnog kuhara koji je djecu oduševio. Djeca su imala priliku upoznati razno kuhinjsko posuđe, mašinu za izradu tjestenine te istu i koristiti.

Nastavi čitati

Završna svečanost u DV "More"

"Škatula malog raja"

Suradnja sa srednjom školom Ivan Lucić i majkom djevojčice iz naše skupine koja je profesorica kroatistike i književnosti.

ŠKATULA MALOG RAJA: trogirske priče i legende u atriju Muzeja grada Trogira.

Naša odgojno obrazovna skupina posjetila je izložbu, a ulogu pripovjedača preuzeli su gimnazijalci te svojom interpretacijom oduševili djecu koja su se na ovaj način imala prilike upoznati sa trogirskim legendama.

Dan grada u jaslicama DV „More“

Povodom Dana grada jasličari DV „More“ sudjelovali su na izložbi dječjih radova u vatrogasnom domu.

1